Duurzaam schoonmaken met onze probiotische reinigingsmiddelen

We vertelden je al dat onze probiotische reinigingsmiddelen niet alleen veel gezonder zijn maar ook veel grondiger reinigen. De goede bacteriën in deze middelen – ook wel probiotica genoemd – gaan de strijd aan met de slechte bacteriën. Dat op zowel een milieu- als op een mensvriendelijke manier. Kies je dus voor probiotica, dan kies je voor duurzaam schoonmaken. En dat laat zich zelfs voelen in jouw portemonnee!

De voordelen voor mens, dier en milieu

In onze vorige blog benadrukten we het feit dat je met onze probiotische reinigingsmiddelen op een natuurlijke wijze je huis of kantoor reinigt. Dit dankzij de aanwezigheid van goede bacteriën die nagenoeg geen impact hebben op milieu, mens en dier.

duurzaam schoonmaken

Deze manier van schoonmaken heeft als extra voordeel dat de goede bacteriën ongeveer drie dagen verder reinigen zodat alle oppervlakten langer proper blijven. Je zal zelfs kort na het eerste gebruik van onze probiotische schoonmaakmiddelen merken dat je minder snel moet niezen. Heel handig als je hier erg gevoelig aan bent!

Een correct gebruik voor een langdurig effect

Behalve de gezonde eigenschappen van onze reinigingsmiddelen, willen we ook hun spaarzame eigenschappen aankaarten. Want door te kiezen voor deze manier van duurzaam schoonmaken, maak je ook een bewuste keuze voor je portemonnee.

Gebruik je onze probiotische schoonmaakmiddelen op een correcte manier? Dan reinigen ze niet alleen langer maar heb je er ook minder van nodig ten opzichte van de klassieke schoonmaakmiddelen! Op de verpakking staat steeds vermeld hoe je het product kan gebruiken en welke dosering je nodig hebt.

Om het je extra makkelijk te maken kan je voor verschillende van onze producten een doseerdop van 10ml gebruiken. Door een keer goed te drukken op de fles, vult deze dop zich automatisch. Zo kan je onder meer onze clean sanitary en interior cleaner correct en eenvoudig gebruiken. Verder hebben wij – in functie van een zuinig gebruik – nog enkele extra accessoires zoals een doseerpomp of verstuiver voor onze kannen en flessen.

Duurzaam schoonmaken met probiotica: gezond, veilig en zuinig

Je ziet dus dat je met onze probiotische schoonmaakmiddelen kiest voor een gezondere, veiligere en zuinigere manier van schoonmaken. Dankzij de probiotica houd je jouw huis of kantoor langer proper. En omdat meer zeker niet beter is, kan je – door een correct gebruik – onze schoonmaakproducten langer gebruiken. Heb je nog een specifieke vraag over hoe je ons producten het best gebruikt? Neem dan gerust contact met ons op!

Clean_logo

Stationsstraat 93
9450 Haaltert
BTW BE 0878.219.489

Tel: 053 83 95 00
info@clean-green.be

PRODUCTEN

  • Alle categorieën

  • Huidverzorging

  • Dierenverzorging

  • Reinigingsproducten

  • Accessoires

MENU

  • Over ons

  • Privacybeleid

NIEUWSBRIEF

Scroll naar boven