Over Clean Green

Clean Green: specialist in probiotische reinigingsmiddelen

Of je nu wel of niet houdt van schoonmaken, je wil dat graag op een veilige manier doen. Net om die reden hebben wij Clean Green opgericht. Bij ons kan je terecht voor probiotische reinigingsmiddelen die zorgen voor een gezondere werk- en leefomgeving. We vertellen je er graag meer over!

Laat de natuur haar werk doen

Onze schoonmaakmiddelen bevatten probiotica of goede bacteriën. Nu vraag je je misschien af hoe dat mogelijk is? Bacteriën worden vaak met ziektes geassocieerd. Maar zonder goede bacteriën zouden we net veel vatbaarder zijn hiervoor. Ze zorgen er namelijk voor dat de slechte bacteriën geen kans krijgen om zich te ontwikkelen en te verspreiden.

 

Door hun natuurlijke werking zijn onze producten 100% veilig in gebruik. Ze elimineren ook vervelende geurtjes en reinigen veel grondiger dan andere schoonmaakproducten. Zoek je een veilig en gezond alternatief voor jezelf of je poetshulp? Dan hoef je niet verder te zoeken. Clean Green heeft de oplossing voor jou! Ontdek hier alvast ons aanbod.

Een propere én gezonde omgeving

Met onze probiotische reinigingsmiddelen verwijder je effectief het zichtbare vuil en verdring je tegelijkertijd schadelijke bacteriën. Maar onze producten zijn allesbehalve schadelijk voor mens, dier of milieu.

We kunnen zelfs garanderen dat deze probiotica een gezondere leef- en werkruimte creëren voor jezelf, jouw gezin of je medewerkers. Je huis of kantoor blijft ook langer proper doordat de goede bacteriën nog ongeveer drie dagen verder reinigen.

Meer info over onze probiotische reinigingsmiddelen?

Ben jij klaar voor een nieuwe, veilige en gezonde manier van schoonmaken? Via onze webshop kan je in slechts enkele klikken onze probiotische reinigingsmiddelen bestellen.

 

Van een allesreiniger voor interieur en vloeren tot een kalkverwijderaar voor toilet en kranen en zelfs verzorgingsproducten. Uiteraard zijn al onze producten milieuvriendelijk en volkomen veilig voor mens en dier.

probiotische reinigingsmiddelen

MEER INFO OVER ONZE PRODUCTEN

Wil je graag wat meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je met plezier verder.

Clean_logo

Stationsstraat 93
9450 Haaltert
BTW BE 0878.219.489

Tel: 053 83 95 00
info@clean-green.be

PRODUCTEN

  • Alle categorieën

  • Huidverzorging

  • Dierenverzorging

  • Reinigingsproducten

  • Accessoires

MENU

  • Over ons

  • Privacybeleid

NIEUWSBRIEF

Scroll naar boven