Natuurlijk schoonmaken en verzorgen met probiotica

Door de corona-epidemie let iedereen extra op een maximale hygiëne, zowel binnens- als buitenshuis. Maar hoe kan je jouw woning of kantoor natuurlijk schoonmaken en op de meest milieuvriendelijke manier? Dat doe je met probiotica! Met onze probiotische reinigingsproducten maak je alvast een gezonde en veilige keuze! 

Probiotische reinigingsmiddelen op basis van goede bacteriën

Schoonmaken op basis van goede bacteriën? Dat lijkt net of je ziekmakers in huis haalt. Niets is minder waar! Probiotica of goede bacteriën gaan slechte bacteriën tegen zodat deze zich niet kunnen ontwikkelen en verspreiden. 

Hoe dat precies werkt? De organische vervuiling wordt uitgeschakeld door de enzymen die probiotica aanmaken. Elk oppervlak wordt zo microscopisch proper. Deze goede bacteriën reinigen ongeveer drie dagen verder zodat je woning of kantoor langer proper blijft. 

Natuurlijk schoonmaken met de juiste producten

Met onze interior cleaner reinig je alle waterbestendige oppervlakken zoals vloeren en meubilair. Voor het beste resultaat doe je dit best twee keer per week. Voor de afwas en de reiniging van het aanrecht kan je clean dish gebruiken. Het ontvet grondig en is zeer mild voor de handen. Je kan het zelfs gebruiken om de ramen mee te reinigen.

Natuurlijk schoonmaken

Na elk toiletgebruik verwijder je actief geurtjes met onze oder prevention. De goede bacteriën in de spray eten alle achterblijvende restjes op. Niet enkel na een toiletbezoek maar na eender welke activiteit kan je jouw handen wassen met onze probiotische handzeep. Deze herstelt de natuurlijke microflora van de huid, verwijdert nare geurtjes en zorgt voor zachte handen.  

Ben je onderweg in de auto of aan het winkelen? Dan heb je niet meteen de mogelijkheid om je handen te wassen. Gebruik dan onze probiotische handgel. Zo desinfecteer je jouw handen op een gezonde en veilige manier. 

Droge handen op een natuurlijke manier verzorgen

Door het vele wassen en ontsmetten van de handen zoals het geval is in deze coronatijden, droogt de huid van je handen sneller uit. Dit kan zelfs plaatselijke roodheid of vervelende kloven tot gevolg hebben. Zowel onze body cream als onze skin repair helpen om plaatselijke huidproblemen te behandelen. Ze herstellen de balans van de huid en geven een zijdezacht gevoel.

Kies voor een gezonde en veilige omgeving

Natuurlijk schoonmaken en verzorgen doe je dus met probiotica. De goede bacteriën bedekken alle oppervlakken – ook die van de huid – met een verminderd risico op infecties. Ontdek ons uitgebreid aanbod in onze gebruiksvriendelijke webshop. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. 

Clean_logo

Stationsstraat 93
9450 Haaltert
BTW BE 0878.219.489

Tel: 053 83 95 00
info@clean-green.be

PRODUCTEN

  • Alle categorieën

  • Huidverzorging

  • Dierenverzorging

  • Reinigingsproducten

  • Accessoires

MENU

  • Over ons

  • Privacybeleid

NIEUWSBRIEF

Scroll naar boven