Droge handen op natuurlijke wijze herstellen en verzorgen

Je handen veelvuldig wassen en desinfecteren is – nu in coronatijden misschien meer dan ooit – belangrijk om bacteriën en andere ziektekiemen tegen te gaan. Let jij ook op een goede handhygiëne? Dan heb je misschien al gemerkt dat je huid sneller uitdroogt en misschien zelfs plaatselijke roodheid of vervelende kloven vertoont? Met onze hulp maak je snel komaf met die droge handen!

Wees lief voor je huid(barrière)

De huid is ons grootste orgaan en heeft een beschermende functie tegen externe schadelijke stoffen en invloeden zoals bacteriën, uv-straling, … Het zichtbare huidoppervlak vormt namelijk de huidbarrière of bovenste laag van de huid.  

droge handen

Een gezond huidoppervlak voelt glad, zacht en soepel aan. Door het vele wassen en ontsmetten wordt dit oppervlak jammer genoeg beschadigd. De goede bacteriën worden als het ware ‘weggespoeld’. Het gevolg? Je huid droogt uit, voelt ruw en soms zelfs pijnlijk aan. 

Herstel je droge handen op natuurlijke wijze

Droge en pijnlijke handen wil je uiteraard graag vermijden. Maar hoe pak je dat nu het best aan?

droge handen
  1. Was je handen met een verzorgende handzeep. Onze milde probiotische zeep reinigt grondig, beschermt langdurig én houdt de handen zacht.
  2. Of gebruik – als je onderweg bent – onze probiotische handgel voor een snelle maar grondige reiniging en een zachte verzorging.
  3. Heb je toch nog last van droge handen? Dan kan je de natuurlijke huidbarrière herstellen met onze skin repair huidcrème. Deze crème werkt ontstekingsremmend en voorziet het huidoppervlak van een laagje goede bacteriën. 

Niet enkel voor de huid van je handen

Maar goed nieuws! Want onze skin repair crème kan je ook perfect aanbrengen als nachtcrème op het gelaat of op andere plaatsen waar de huidbalans verstoord is (ontsteking, wondjes, zonnebrand, kloven, acné, …). 

Kies voor een gezonde en natuurlijke huidverzorging

Met ons probiotisch verzorgingsassortiment ben je verzekerd van een gezonde en natuurlijke huidverzorging. Dankzij de goede bacteriën maak je de huid zijdezacht en houd je deze soepel én jong! Heb je een vraag over het specifieke gebruik van een onze producten? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

Clean_logo

Stationsstraat 93
9450 Haaltert
BTW BE 0878.219.489

Tel: 053 83 95 00
info@clean-green.be

PRODUCTEN

  • Alle categorieën

  • Huidverzorging

  • Dierenverzorging

  • Reinigingsproducten

  • Accessoires

MENU

  • Over ons

  • Privacybeleid

NIEUWSBRIEF

Scroll naar boven